Krib 875 Stevig Blond wint Zilvere Medaille

Bijna een jaar na de introductie van ons eerste bier hebben we direct een prachtige prijs in (digitaal) ontvangst mogen nemen!

Zelf zijn we natuurlijk ontzettend enthousiast over onze Krib 875 Stevig Blond en bij veel bierliefhebbers uit de regio is hij inmiddels ook bekend. We hebben daarom besloten om dit bier in te sturen voor de Dutch Beer Challange 2021. De meest prestigieuze verkiezing voor Nederlandse bieren.

"De Dutch Beer Challenge is een unieke kans voor alle Nederlandse brouwers om zich te meten met hun collega’s. Er is een gemengde aanwezigheid op 22 april 2021 van zowel Nederlandse onafhankelijke bierexperts en -keurmeesters als Europese specialisten. Deze juryleden proeven blind in verschillende bier-hoofdcategorieën met een aantal subcategorieën. De bieren die bekroond worden op de Dutch Beer Challenge kunnen rekenen op een grote mediabelangstelling en internationale erkenning. De gelauwerde bieren krijgen promotie van de (inter)nationale en regionale media, hetgeen aangeeft welke waarde de medailles ook hebben voor de consument."

In de categorie Zwaar Blond hebben wij de Zilveren Medaille mogen ontvangen! Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op en met de proefnotities van de juryleden kunnen we gericht onze Krib 875 verder gaan polijsten...

Naar het overzicht

Als jij de tijd hebt, hebben wij het bier!